Cărucior de cumpărături

0

Punga ta de cumpărături este goală

Mergi la magazin

NOAH ESTE DESPRE MUNCA ÎN ECHIPĂ

Totul a început atunci când am realizat că viziunea este un dar pe care îl avem, iar această viziune avea să se transforme în curând în câteva modele de ceasuri. Deoarece aveam ideea și schițele, am făcut un salt de credință pe baza cuvintelor unui prieten: „Ideea este ceea ce contează; dacă ai ideea, nimic nu te oprește să creezi produse finale.” Ei bine, nu s-a înșelat; și, de altfel, nici calea pe care am ales-o nu a fost ușoară. Și astfel, doi ani mai târziu, am atins primul ceas finalizat și... ce moment a fost acela!
Vrem să oferim tuturor șansa de a deține un ceas uimitor din lemn 100% natural cu atingerea NOAH. Lucrăm din greu la fiecare ceas pe care îl trimitem, deoarece este nevoie de mai mult de 4 zile pentru a finaliza un produs. Fiecare ceas este realizat manual și oferim fiecărui client șansa de a-l personaliza în stilul propriu. Inutil să mai spunem că atenția la detalii este obligatorie. Acest brand este despre calitate. Ne străduim să creăm cele mai frumoase și inovatoare ceasuri folosind un material neconvențional: LEMNUL. Cunoaștem slăbiciunile și defectele sale; dar frumusețea și atingerea acestuia ne-au făcut să combinăm măiestria și tehnica modernă, rezultând astfel un lemn mai rezistent, dar cu aceleași calități estetice.

NATURA
Iubim LEMNUL. Fără îndoială. De aceea am ales să plantăm un copac pentru fiecare ceas pe care îl vindem și, cu acordul dvs., am dori să folosim numele dvs. atunci când etichetăm copacii pe care îi plantăm, astfel încât să puteți face parte din proiectul nostru. Ne pasă de România. Cu suișurile și coborâșurile ei: aceasta este țara noastră; așa că copacii pe care îi plantăm vor fi aici, în patria noastră. România este cunoscută drept inima verde a Europei și vrem să o păstrăm așa.

VIZIUNE
Viziunea noastră combină prezentul și viitorul. Nu doar că dorim să producem ceasuri uimitoare, dar vrem să creăm o întreagă colecție de accesorii care, în combinație cu nevoile tale, să aducă un nou stil în bijuterii. Credem că putem îmbunătăți atenția noastră la detalii astfel încât toate slăbiciunile pe care oamenii le văd în LEMN să dispară odată cu primul produs NOAH pe care îl cumpără.

AFLA MAI MULT